Vergroten

Adresgegevens
Gertrud Pijnenburg Fysiotherapie
Korte Keizersdwarsstraat 8
1011 GJ Amsterdam

Telefoon 020 6225477
Fax 020 4218444

 

 

 

Collega's:

In de praktijk werken een aantal collega's samen. Zie: Fysioteam Nieuwmarkt

Route vanaf Amsterdam Centraal Station

De praktijk ligt op 10 à 15 minuten lopen van Het Centraal Station.
Als je de metro neemt, moet je uitstappen bij halte Nieuwmarkt en uitgang "Koningsstraat" nemen. Op straat aangekomen, sla je rechtsaf de Koningsstraat in, over de brug de Korte Koningsstraat in. Het eerste straatje rechts is de Korte Keizersdwarsstraat.

Klik hier voor een kaartje van de route

Rolstoel

De praktijk is niet rolstoel-vriendelijk. De patient moet een trap oplopen naar de behandelkamer. Op verwijzing van een arts is behandeling aan huis of in een zorginstelling mogelijk.

Parkeren

De praktijk is gelegen in het zogenaamde ”stadshart”. Dit betekent dat er elke dag betaald parkeren is. Tarief is € 5,00 per uur. Betalen met PIN, Chip of creditcard. Per juli 2013: digitaal parkeren. Kijk voor parkeerinformatie: www.parkeren-amsterdam.com/centrum.
Invalideparkeerplaats
Bij Buurthuis De Boomsspijker (Rechtboomssloot 52, 1011 EC) is een invalideparkeerplaats. Dit is op de hoek met de Korte Koningsdwarsstraat. Kijk voor parkeerinformatie: www.parkeren-amsterdam.com/centrum.

Afspraken

Voor afspraken kunt u bellen met 020 - 62 25 477. Als ik bezig ben met een patiënt, staat het antwoordapparaat aan en kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten.
U kunt ook een e-mail sturen of het contactformulier op deze website invullen en verzenden.

Eerste afspraak

Bij uw eerste afspraak moet u een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart) en de pas van uw zorgverzekeraar meebrengen. Als u een verwijzing hebt, dan deze ook graag meenemen. (Bij chronische indicaties die onder de basisverzekering vallen en bij behandeling aan huis stelt de verzekeraar een verwijzing verplicht.)